Oddział Bezpieczeństwa Higieny Żywności i Żywienia
- Adres i osoba prowadząca
- Struktura i kompetencje
- Zadania i dodatkowa działalność
- Informacje
- Materiały i wyroby przeznaczone do kontaktu z żywnością - nowe wymagania
- Wzory wniosków o wpis do rejestru i o zatwierdzenie zakładu.
- PRAWO
Badanie jakości wyrobu gotowego
(21.5 KB)Wytworzył:Agata Dąbrowska-DzienowagisUdostępnił:Jolanta Wysocka(2007-03-29 11:33:14)Ostatnio zmodyfikował:- Zatrucia pokarmowe w sezonie letnim
- Dokumentacja systemu HACCP
Bezpieczne grzybobranie
(74.5 KB)Wytworzył:Agata Dąbrowska DzienowagisUdostępnił:Jolanta Wysocka(2009-09-25 07:41:51)Ostatnio zmodyfikował:Obowiązek wdrażania systemu HACCP
(39 KB)Wytworzył:Agata Dąbrowska-DzienowagisUdostępnił:Jolanta Wysocka(2009-12-03 07:17:31)Ostatnio zmodyfikował:- Dobra Praktyka Higieniczna i Produkcyjna
Ostrzeżenie WHO
(136.5 KB)Wytworzył:Agata Dąbrowska-Dzienowagis(2014-02-20)Udostępnił:Jolanta Wysocka(2014-02-20 10:29:10)Ostatnio zmodyfikował:- Komunikat dla rolników
Rolniczy handel detaliczny
(1.2 MB)Wytworzył:Agata Dąbrowska-Dzienowagis(2017-03-14)Udostępnił:Jolanta Wysocka(2017-03-14 11:47:41)Ostatnio zmodyfikował:Zbiory owoców i warzyw
(1.59 MB)Wytworzył:Agata Dąbrowska-Dzienowagis(2019-07-19)Udostępnił:Jolanta Wysocka(2019-07-19 14:02:39)Ostatnio zmodyfikował: